fbpx
Nieuws

logo facebook

Bel ons: 0513-627593

De ultralichte brillen in de randloze Purist Collection veranderen van uiterlijk afhankelijk van de hoek van waaruit ze worden bekeken. Van opzij gezien pronken Puristische glazen met hun delicate, strakke lijnen, maar van bovenaf verandert het ontwerp in een spannend samenspel van concave en convexe oppervlakken. Deze collectie is perfect voor kosmopolitische fashionista's die ongewoon design en een ingetogen esthetiek waarderen.

silhoutte purist beenen brillen heerenveen 2

Het is een kwestie van perspectief. Dde bril lijkt meerdere ontwerpen te hebben afhankelijk van vanuit welke hoek je ze bekijkt. Ontdek brillen met een minimalistische, moderne uitstraling. 

Iedereen heeft een ander idee van perfectie

Er is voldoende ruimte om de vorm en kleur van de bril aan te passen om hem uw eigen te maken. Ontdek een collectie voor liefhebbers van een kosmopolitische stijl die op zoek zijn naar iets speciaals.

Rechte lijnen ontmoeten rondingen - in perfecte harmonie

Het opvallende design van de Purist montuurloze bril verandert van uiterlijk afhankelijk van hoe je ernaar kijkt. Wat vanuit de ene hoek een minimalistische rechte lijn lijkt, blijkt vanuit een andere hoek een ingewikkelde sculptuur te zijn.

silhoutte purist beenen brillen heerenveen 3

 

Volg ons op Facebook

Onze collectie

De Silhoutte Purist Collection 2022!

silhoutte purist beenen brillen heerenveen 2

Onze openingstijden

Donderdagavond koopavond!

Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18:00 uur  en 19:00 - 21:00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

 

beenen brillen 40 jaar facebook