fbpx
Nieuws

logo facebook

Bel ons: 0513-627593

Sietze Beenen, 1936 - 2022

Sietze Beenen, oprichter van Beenen Brillen & contactlenzen, is donderdag 21 april 2022 overleden. Op deze foto uit 2017 staat hij met zijn zoon René en zijn vrouw Grietje en de personeelsleden Diana en Siska in verband met het veertigjarig bestaan van de zaak in 2017. Collega Brian was toen nog niet werkzaam bij Beenen Brillen.

Eyezen actie: google nest mini kado!

Als u in de periode van 7 februari tot en met 3 april 2022 Eyezen brillenglazen van Essiolor aanschaft, dan krijgt u een Google Nest mini kado! De Google Nest Mini is een veelzijdige spraak gestuurde speaker die direct reageert op commando’s via Google Assistant. Een ideale verlenging van de digitale wereld van de consument en een perfecte tool om de regie in eigen handen te houden. Lees hier de voorwaarden.

De Purist Collection van Silhouette is binnen bij Beenen Brillen Heerenveen!

De ultralichte brillen in de randloze Purist Collection veranderen van uiterlijk afhankelijk van de hoek van waaruit ze worden bekeken. Van opzij gezien pronken Puristische glazen met hun delicate, strakke lijnen, maar van bovenaf verandert het ontwerp in een spannend samenspel van concave en convexe oppervlakken. Deze collectie is perfect voor kosmopolitische fashionista's die ongewoon design en een ingetogen esthetiek waarderen.

Silhouette Eyeware

Met de Momentum Select-collectie versterkt het zwart-gouden kleurenpalet onmiddellijk de indruk van ingetogen elegantie. Tegelijkertijd stralen eigentijdse lensvormen en zwarte accentringen een onwrikbare stijl en vertrouwen uit - die gegarandeerd in het oog springen.

De multifocale brillenglazen van Varilux geven uw zicht grensverleggend perspectief. Verleg uw blik vrij en moeiteloos. Van details onder uw ogen tot een punt op de horizon. Kom langs en ervaar het zelf. En profiteer direct van 50% korting op uw 2e paar multifocale brillenglazen.

Bekeken? Ja bekeken! Zet een bril op en u wordt bekeken. Want een bril zegt net zoveel over iemand als de schoenen die hij of zij draagt, als een playlist of als de boeken in de boekenkast.

Volg ons op Facebook

Onze collectie

De Silhoutte Purist Collection 2022!

silhoutte purist beenen brillen heerenveen 2

Onze openingstijden

Donderdagavond koopavond!

Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18:00 uur  en 19:00 - 21:00 uur
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

 

beenen brillen 40 jaar facebook