fbpx
Nieuws

logo facebook

Bel ons: 0513-627593

Beenen brillen Essilor Varilux actie: 2e paar voor 50%!

In specifieke situaties hebben uw ogen iets extra's nodig. Daarom heeft Essilor voor vier situaties specifieke Varilux brillenglazen ontwikkeld. Met een tweede bril met multifocale Varilux brillenglazen haalt u het optimale uit elke situatie. Wilt u het onovertroffen kijkcomfort van Varilux zelf ervaren?

Kom dan snel langs bij BEENEN BRILLEN & contactlenzen in Heerenveen. Van 1 oktober tot en met 30 november 2019 loopt er bij ons namelijk een aantrekkelijke najaarsactie. Bij aanschaf van één paar Varilux brillenglazen ontvangt u maar liefst 50% korting op uw tweede paar multifocale glazen*.

Geen oog is hetzelfde. Daarom meet BEENEN BRILLEN & contactlenzen uw ogen en de manier waarop u kijkt zeer grondig. Daarom slijpen wij elk Varilux glas op basis van die unieke meetgegevens. Zo verschilt niet alleen de correctie (voor veraf en dichtbij), maar de exacte plek van de correctie, de overgang en ook het kijkpunt voor veraf en dichtbij per oog. Dat komt allemaal zeer nauw. Zie het als een maatpak. 

 

Volg ons op Facebook

Onze collectie

 

monoqool slider bril website

 

monoqool slider bril2 website

 

monoqool slider bril3 website

    
The Café Collection van Monoqool. Met de lichtste 3D geprinte monturen!

Onze openingstijden

(Bijna) back to normal! Onze openingstijden zijn bijna weer zoals u van ons gewend bent. Alleen op koopavond zijn we nog gesloten

Dinsdag 09.00 - 18.00 uur
Woensdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdag 09.00 - 18.00 uur
Donderdagavond gesloten
Vrijdag 09.00 - 18.00 uur
Zaterdag 09.00 - 17.00 uur

Winkel gesloten? Geen probleem want u kunt online een bril passen! Gebruik daarbij een foto van uzelf voor het beste resultaat.

 

beenen brillen 40 jaar facebook